Meny

Vi söker en arbetsledare

Nu finns möjligheten att bli en nyckelspelare i ett bolag som agerar långsiktigt med över 30 års erfarenhet av byggsektorn. Kungsmontage Byggentreprenad erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till hyresgästanpassningar.

Kungsmontage arbetar med såväl kommersiella fastigheter för handel, kontor och industri, som offentliga lokaler och bostäder. Våra uppdragsgivare är främst större bygg- och fastighetsutvecklingsföretag, kommuner och projektutvecklingsföretag i Storstockholm. 

Företaget expanderar och söker nu en erfaren arbetsledare med bra struktur och förmåga att engagera och få arbetsuppgifterna gjorda inom utsatta tidsramar. Du är kvalitétsmedveten, har en bra känsla för ekonomi och tummar inte på säkerhetstänket när det gäller din personal.


Tjänsten

Som arbetsledare arbetar du tillsammans med vårt team för att leda och driva det dagliga arbetet enligt Kungsmontage riktlinjer och krav. Du planerar, leder och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till entreprenadens tekniska och ekonomiska genomförande. Du kommer att vara en av våra nyckelspelare i ett bolag som agerar långsiktigt med över 30 års erfarenhet. Placeringsort är respektive projektetablering inom Storstockholm.

Vi söker dig som har erfarenhet som arbetsledare i entreprenadbolag. Lång erfarenhet kan kompensera för avsaknad av formell utbildning.

Du bygger personliga relationer inom verksamheten genom att kommunicera tydligt, öppet och ärligt med såväl medarbetare och kollegor som kunder och du delar med dig av information och kunskap för att uppnå önskade resultat. Du värderar samarbetet högt för att gruppen ska prestera och du planerar på både kort och lång sikt med förmågan att anpassa planeringen efter nya omständigheter.

Vi söker en person med:

  • Minst två års erfarenhet av rollen som arbetsledare eller likvärdig position
  • Tekniskt erfaren och yrkeskunnig
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i engelska
  • Datakunskap
  • B-körkort

Att arbeta som arbetsledare hos oss passar dig som uppfyller mål och förväntningar. Arbetet kräver vidare att du är en noggrann person med ett professionellt och affärsmässigt uppträdande i din yrkesroll. Du drivs och motiveras av att leverera goda resultat och att ha ett ansvar för den dagliga verksamheten och dess medarbetare.

Hos oss har varje medarbetare en tydlig funktion och möjlighet att påverka sin yrkesroll. Varje medarbetare inom organisationen är fullt medveten om sina befogenheter och ansvarsområden. Vi arbetar med korta beslutsvägar och som arbetsledare kommer du att ha ett nära samarbete med bolagets platschef.

Ansökan och övrig information

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på telefon 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 19 december.

Ansök här Publicerat den 2022-11-11

KUNGSVÅNINGEN

Vi äger, utvecklar och förvaltar också egna kommersiella fastigheter och bostäder i koncernbolaget Kungsvåningen Förvaltning

Mer info